Home Centrale Junkers
Centrale Junkers
Centrale Junkers PDF Imprimare Email
Centrale Junkers
Scris de marinela21   
Marţi, 12 Iulie 2011 13:53

Daca trebuie sa iti inlocuiesti vechiul sistem de incalzire si nu stii ce tip sa iti achizitionezi, ai putea cumpara centrale Junkers, recomandate de multe persoane si specialisti. Aceste centrale Junkers pot fi de diverse tipuri: centrale pentru apartamente sau pentru vile si case. Dincolo de aceasta impartire, mai intalnim si centrale pe lemne, electrice sau pe centrale pe gaz. Unele dintre cele mai economice sunt cele pe lemne si pe gaz, in timp ce cele electrice aduc cele mai mari facturi din cauza energiei folosite.

Indiferent de tipul de centrale Junkers, acestea sunt caracterizate de eficienta, fiind realizate cu o tehnologie de inalta calitate, dar si de un consum economic. De asemenea, aceste aparate sunt fiabile si dau un randament bun pe perioade mari de timp. Durata de viata este una mare. Exista si diferente de termen de valabilitate intre diversele tipuri de centrale, si anume 10 ani pentru centralele pe gaz si 15 ani pentru centralele care functioneaza pe baza de curent electric.

Unele dintre cele mai cunoscute si mai apreciate tipuri de centrale Junkers sunt cele cu condensare. Aceste tipuri de centrale Junkers dau dovada de randamente energetice superioare si consumuri minime de gaz. Avantajele unui astfel de tip de centrala se vede in special atunci cand pui in balanta aceste centrale Junkers cu condensare in raport cu acele centrale conventionale.

Acele centrale Junkers cu condensare folosesc si cea mai mare parte a caldurii continute in gazele de ardere, astfel incat sistemul foloseste energia la un nivel de pana la 109%. In ce consta insa procesul de functionare al centralelor cu condensare? In urma fiecarei arderi care are loc in sistem, apar vapori de apa, care, in mod normal, sunt eliminati la exterior odata cu gazele arse. Insa centralele cu condensare au in componenta lor schimbatoare de caldura care permit vaporilor sa se formeze inca din interiorul aparatului.

Caldura de condensare care rezulta in urma procesului de condensare este dirijata din nou catre circuitul de incalzire, astfel incat pierderile sunt minime, iar aceste centrale Junkers au parte de o cantitate suplimentara de energie. Iar daca iti doresti un sistem cu adevarat economic si eficient, poti racorda aceste centrale Junkers la un sistem de panouri solare.

Ultima actualizare în Miercuri, 13 Iulie 2011 08:01
 


Sondaje

Care credeti ca este cea mai buna centrala pe lemne cu functionare pe principiul gazeificarii?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com