Home Centrale cu gazeificare
Centrale cu gazeificare
Centrale cu gazeificare PDF Imprimare Email
Centrale cu gazeificare
Scris de marinela21   
Marţi, 12 Iulie 2011 13:46

Diversele tipuri de centrale cu gazeificare asigura doua utilitati pentru locuinta ta: atat incalzirea spatiului, cat si furnizarea de apa calda menajera. Cele mai multe centrale cu gazeificare au nevoie de un spatiu redus pentru instalare, dand dovada de fiabilitate. Aceste centrale sunt potrivite in special pentru apartamentele de bloc, care nu dispun de foarte mult spatiu, deoarece pot fi asezate in locuri inguste.

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi centrale cu gazeificare, un aspect foarte important pe care il urmaresti poate fi reprezentat de necesitatea ca respectivele sisteme de incalzire sa fie silentioase. Chiar daca o centrala va fi extrem de performanta, insa va fi insotita in permanenta de un zgomot intens, atunci nu va reprezenta o solutie viabila.

In ceea ce priveste productia de apa calda menajera, aceste centrale cu gazeificare sunt prevazute cu un timp de asteptare minim, deoarece apa calda va fi rapid disponibila la robinet, la temperatura dorita, cu foarte mici variatii de temperatura, abia sesizabile. Unele centrale cu gazeificare sunt prevazute cu urmatoarea functie: atunci cand ai nevoie de apa calda, rotesti robinetul in zona apei calde, iar la cateva secunde distant, aceste centrale cu gazeificare iti ofera apa calda ceruta, preparata imediat ce ai semnalat ce anume iti doresti.

Cele mai multe centrale cu gazeificare sunt prevazute cu un panou de comanda simplu si egonomic, cu ajutorul caruia poti seta activitatea centralei simplu si rapid. Vei gasi pe afisajul cu LCD al acestor centrale pe gaz informatii referitoare la temperatura in circuitul de incalzire, precum si temperatura apei calde. Daca apar erori sau probleme in sistem, atunci afisajul te avertizeaza de acest lucru prin intermediul unui cod de eroare, care ajuta la o remediere rapida.

Unele marci si tipuri de centrale cu gazeificare sunt prevazute si cu posibilitatea de a fi racordate la un sistem de incalzire pe baza energiei solare, asa cum se intampla in cazul centrale Bosch. In acest mod, economisesti sume de bani, deoarece preincalzirea sau incalzirea apei de consum casnic pe baza captarii energiei solare prin intermediul panourilor se face gratis, fara sa fii nevoit sa platesti nimic nimanui. La toate aceste avantaje se adauga si designul armonios.

Ultima actualizare în Miercuri, 13 Iulie 2011 07:59
 


Sondaje

Care credeti ca este cea mai buna centrala pe lemne cu functionare pe principiul gazeificarii?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com